מסעדת 300 גרם המוכרת והאהובה ממושב בצת שעל גבול הצפון, מדרימה, עוברת למשכן חדש. מאז תחילת המלחמה, המסעדה שהקימו לפני 12 שנה איתי וגל חסון במושב בצת המפונה, עמדה שוממה.
בחודשים החולפים ניהל הזוג משלוחים ישירות מביתם שבגעתון, עד שלאחרונה כשרו התנאים, והם העתיקו את המסעדה למשכן חדש, בבוסתן הגליל (סמוך לכביש מס 4), בין עכו לנהריה.
גם כאן האווירה כפרית פסטורלית, וגם כאן ישמר התמחור ההוגן עליו הקפידו כל השנים. "אין ולא היו לנו שותפים אף פעם, ולכן הייתי ועדיין מסוגל להעניק ללקוח חווית בשרים במחיר שווה לכל כיס", אמר איתי.
המנות הראשונות והעיקריות מתומחרות בצורה "סופר ידידותית", אך הלהיט ונשאר ארוחת השוק הזוגית (199 שקל), והארוחה לרביעייה (399 שקל). המשכן החדש נפתח לקהל לפני שבועיים.
עוד בתפריט - עראייס, כנפיים מוקפצות, פילה בקר לצד רוטב יין, קציצות עגל טלה, המבורגר אנטריקוט קלאסי, סטייק פרגית בניחוח מזרחי ועוד.
קראו גם: