30 יונ' 2025
המייל האדום
חדשות עפולה והעמק
מזג אוויר
ספורט
נדל"ן
עסקים
רכילות
פנאי ואוכל
בריאות
המיוחדים
כל הערים
חדשות עפולה והעמק
מזג אוויר
ספורט
נדל"ן
עסקים
רכילות
פנאי ואוכל
בריאות
המיוחדים
כל הערים
עבור עיר
המייל האדום
נגישות
תגיות
אוכל
הביס שכולם מדברים עליו: 8 המנות הכי אייקוניות במסעדות
הן טעימות, מבוקשות בטירוף ומצטלמות מעולה: 8 מנות במסעדות שהפכו לחלק בלתי נפרד מהתפריט. איך הופכת מנה לאייקונית? השפים מסבירים כי מדובר בשילוב מנצח של טעם, ביקוש שיא וייחודיות. כמה הספקתם לטעום?
דנה יופה
|
31.03.25
חודש למות אבי, רונג'אן קיבלה החלטה גורלית לגבי המסעדה
בלי בעלה אבי אביטל ז"ל שנפטר במפתיע אבל עם הרבה זיכרונות שיוטמעו במנות המוכרות: רונג'אן חוזרת לבשל במסעדה התאילנדית שנושאת את שמה. בתום ה-30 על מותו היא החליטה להישאר בארץ למען בנם דביר ולקחה כשותף את אלכס צ'ייקובסקי שהכיר את רעייתו בתאילנד. "הסיפור שלנו זהה אחד על אחד", הוא מגלה
אלי לוי
|
16.03.25
לחובבי הקולינריה בירושלים: המסעדה המיתולוגית ליד שוק מחנה יהודה נפתחה מחדש
המסעדה הוותיקה השוכנת ליד שוק מחנה יהודה חוותה בקיץ שעבר אירוע שריפה קשה. בתום התלבטות, קיבל הבעלים יורם בנימין החלטה גורלית לגבי המשך דרכו. אלה כל הפרטים שאתם צריכים לדעת על הפתיחה המחודשת
אבישג זוהר
|
06.03.25
אבי אבטה ידע שהוא עומד למות, והשאיר לאהובתו מזכרת מרגשת
זה היה בסביבות השעה 10 בלילה בבית החולים. אבי אבטה, הבעלים של מסעדת רונג'אן, נאנק מכאבים וחש שלבו עומד לבגוד בו. הוא צילם את הצוואה האחרונה לבני משפחתו בטלפון הנייד שלו, עם מסר לאהבה הגדולה של חייו, אותה מצא בתאילנד
אלי לוי
|
05.02.25
טוקיו פינת חב"ד: האשה שמביאה את בשורת הסושי לחרדים
גאולה בן שטרית התייתמה מאמה בילדותה ונדדה בין מסגרות אומנה עד שהתאחדה עם אביה ואחיה. היא למדה עיצוב אופנה אבל חלמה על רולים עם שילובים משוגעים. עכשיו היא ממציאה מחדש את גלילי הסושי במסעדת בוטיק קטנה, דווקא בשכונה חרדית בדרום. ויש גם טיפים ומתכון
לימור תורג'מן
|
27.12.24
לשבור את המעגל: כך תתמודדו עם אכילה רגשית
אכילה רגשית היא תופעה נפוצה המשפיעה על רבים, אך אפשר להתמודד איתה. בר קופל, תזונאית קלינית במחוז צפון בכללית, מסבירה על ההבדל בין רעב פיזי לרעב פסיכולוגי, ועל הכלים שיעזרו לאמץ הרגלים בריאים יותר
בשיתוף כללית מחוז צפון
|
19.12.24
חוזרים לעמק יזרעאל: 3 מסלולי טיול ובית קפה קסום
שלושה מסלולים קסומים בעמק יזרעאל ובית קפה מסעדה בסגנון יווני שלא תרצו לפספס. שביל הפסגה בהר תבור – מסלול מעגלי קצר בנוף מרהיב, כנסיות עתיקות ושער הרוחות
עידן רז
|
12.12.24
מגיעים לקריות? רשת המבורגרים ידועה פתחה סניף חדש בהשקעה של 750 אלף שקל
רשת ההמבורגרים הידועה פותחת בקרוב סניף חדש. תכירו את הגרסה "המהודקת" יותר של רשת מסעדות מוזס
מיכל ראובן
|
06.12.24
הלהיט האירופי מקיבוץ כנרת מגיע לטבריה: במבנה היסטורי ייפתח פטיסרי
המקום החדש יגיש מנות מיוחדות בהשראת בתי הקפה האירופאיים. הקונדיטורית והבעלים עדן משה: "חשוב לי לא לוותר על העיר. 'זוזה' יכול להעיר את האזור מבחינה תיירותית"
דניאל דדון
|
17.11.24
המנגליסטים הכבדים החליטו: זאת השיפודיה הכי טובה בארץ, והכי זולה
מבחוץ היא לא מרשימה, אבל "עזרא ובניו" באזור היא מזמן מוסד. 11 ילדים, 65 נכדים ועזרא אחד (למרות שאם תצעקו 'עזרא' כולם יענו) מפעילים אותה ואת סניפיה. אפילו המבקר הקשוח, ניב גלבוע, הופתע, גם מהמחירים. יצאנו לדבר עם עזרא המקורי
שי שגב
|
25.10.24
נטלי תורג'מן עושה את זה בפעם השלישית בגיל 40
מאז שהלב שלה נשבר בטלוויזיה לאחר שקיבלה סירוב מגיא גיאור ב'רווק' , הספיקה כוכבת הריאליטי נטלי תורג'מן להינשא פעמיים, לחבוק ילד ולגלות את התשוקה לאפייה. עכשיו, רגע לפני שתינשא בשלישית, היא מספרת איך זה מרגיש כשאומרים לך "לא" מול מדינה שלמה ולמה היא לא מתייאשת מאהבה. ויש גם מתכונים קלילים להתחיל מתוק את השנה
מירב שלמה מלמד
|
02.10.24
שביל הבריחה: 7 מסעדות רומנטיות שישדרגו לכם את הדייט
הגיע הזמן לקחת אוויר, לשריין בייביסיטר ולצאת לדייט זוגי במוד אחר. הנרות כבר מחכים לכם על השולחנות
דנה יופה
|
30.09.24
רשת סאלח דבאח ובניו פותחת סניף דגל ענק ומיוחד - זה המיקום
ברשת הסופרים סאלח דבאח ובניו נערכים לקראת פתיחת סניף מיוחד ומגייסים עובדים. כל הפרטים על יריד התעסוקה שתערוך הרשת
דורון סולומון
|
20.07.24
אזור התעשייה ברמת ישי התחדש במסעדת שוק ייחודית - זה מה שתמצאו שם
הסצנה הקולינרית בעמק בכלל וברמת ישי מתרחבת. השף של המסעדה הוא האחד והיחיד אייל יונאי. מהמסעדה נצפה הנוף המדהים של עמק יזרעאל
יוסי וקנין
|
04.07.24
המיקום החדש ומה בתפריט: המסעדה האהובה והמפורסמת '300 גרם' שוב פתוחה
עם פרוץ המלחמה נסגר המקום שנמצא במושב בצת אבל לאחרונה החליטו הבעלים לפתוח אותו במקום חדש. ומה יש בתפריט?
יוסי וקנין
|
01.07.24
הכל בסיר אחד: חמין מקרוני שיעשה לכם את הקיץ
פיני יוצא לחופשה ומשאיר לנו את אחד המתכונים שמחברים אותנו לבית ולמשפחה - חמין מקרוני שתוכלו גם לקחת לים. אחרי 5-6 שעות טובות בתנור, מובטח לכם שתגרדו את התחתית
פיני לוי
|
27.06.24
אחרי 76 שנים: נסגר הפלאפל המיתולוגי של ירושלים
הפלאפלייה הוותיקה נוסדה בשנת 1948 בתקופת המצור על ירושלים ועברה מספר גלגולים, אבל עכשיו ב״מלך הפלאפל״ סוגרים את הדלת בפעם האחרונה: ״השכירות גבוהה, הארנונה וכל מה שמסביב לא הותיר לנו ברירה״
קותי פונדמינסקי
|
20.06.24
אין כמו במיה: התבשיל שיקליל לכם את הימים החמים
פיני מקליל את האווירה עם תבשיל במיה ורצועות בשר בתיבול נענע ורכז רימונים. תוסיפו אורז ואטריות דקיקות ותקבלו שילוב מושלם
פיני לוי
|
20.06.24
יורו 2024: שני טאפאסים קלילים שישדרגו לכם את המשחקים
הטורניר האירופאי הגדול מביא הפוגה קלה מהמציאות הקשוחה. פיני מכין לכבודו שני נשנושים מושלמים לימי הקיץ: קורנביף ביתי ודג כבוש
פיני לוי
|
13.06.24
שבועות, הגרסה הטבעונית: עדשים, תרד וסלק עושים חג שמח
פיני עושה כבוד בשולחן החג גם לאורחים הטבעונים, עם שני סלטים עשירים בערכים תזונתיים שמאזנים את מטעמי החלב
פיני לוי
|
06.06.24
כתבות נוספות