מה את הכי אוהבת בעבודה שלך?
"את תחושת הסיפוק שיש לי מהדאגה למטופלים, העבודה מול הצוות והנתינה. בתפקיד שלי הכי חשוב שסביבת המטופל תהיה נקייה, שכל בית החולים יהיה נקי, כדי למנוע עד כמה שניתן חיידקים וזיהומים. העבודה שלי מתחלקת לשתי משמרות, בוקר או ערב, ובין לבין אני מצליחה לשלב 3 אימוני כושר בשבוע ולהשקיע בבית ובילדים".
1 צפייה בגלריה
שיפרה אדרי
שיפרה אדרי
שיפרה אדרי
(צילום: המרכז הרפואי העמק)

אילו תפקידים מילאת לפני התפקיד הנוכחי?
"עבדתי כעובדת משק במחלקת השיקום ובזמן הזה למדתי במכללת רימונים בטבריה 'ניהול משק בבתי חולים ומלונות', תמיד שאפתי להתקדם, ללמוד ולהתפתח".
איך נראית השבת שלך?
"כבר ביום חמישי בערב אני עורכת את שולחן השבת ונכנסת לאווירת הסופ"ש. בכל יום שישי קבוע אני קמה ב04 לפנות בוקר ומתחילה להכין את הסלט מטבוחה, הדגים המרוקאיים ואופה עוגה. עד השעה 12.00 השבת שלי מוכנה וכל בני הבית אוכלים יחד חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה, מנהג קבוע שאני מאוד אוהבת".
מי מכין את ארוחת שישי?
"אני".
מה בתפריט?
"דגים באופן קבוע למנה ראשונה. במנה השנייה זה משתנה: פרוסות בשר, בורקס בשר, שומר ואפונה ועוד".

קראו גם:

מה השעה האהובה עלייך בסופ"ש?
"יום שישי ב-20.00 בערב כשאני מסיימת את כל המטלות שלי וכולנו יושבים מסביב לשולחן וחולקים את חוויות השבוע שחלף".
שיר מועדף לשבת.
"אשת חיל".
זיכרון ילדות מיוחד משבתות
"הטקס של אמא שלי שהייתה אופה לחם פרנה ומכניסה אותו לטאבון שבחצר במושב. זה היה טקס שכולנו חיכינו לראות איך היא מכינה ועמדנו ליד הטאבון לטעום מהלחם החם והטרי".