תל אביב מגיעה לצפון הארץ: SEA BASS נפתחת השבוע במתחם עופר סנטר בנוף גליל, מקבוצת קניוני עופר. המסעדה בעיצוב מודרני בסגנון תל אביבי מצטרפת לסצנה הקולינארית באזור הצפון והיא מתמחה בדגים, סושי ופירות ים טריים, בעלת תפריט עשיר של מנות טריות מהים המשלבות מטבח ערבי עתיק ומודרני.
המסעדה החדשה משתרעת על שטח של 300 מטר, מכילה 140 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ עם נוף גלילי-ירוק על צלע הר. העיצוב של המסעדה הוא בהשראת מוטיבים אותנטיים עם נגיעות מודרניות ים תיכוניות.
כל המנות במסעדה מוגשות מדגים טריים המגיעים מידי יום ישר מן הים. בין מנות הדגל בתפריט: דג בתנור פחמים - השומר על עסיסיות הדג, בטעם מעושן, עם תפוחי אדמה קריספים בצלי ועגבניות צלויים ב-125 שקל; טרטר דג פילה - דג לבן קצוץ, צילי חריף, קולי עגבניות, שמן זית, לימון, פירורי פיסטוק ופירורי שנקליש ב-64 שקל;, קלמארי מטוגן - על מצע של חצילים ולבנה, קלמארי ממולא בריזוטו פריקה ירוקה ב-92 שקל.
קריספי רול דג לבחירה עם אבוקדו, גזר, גבינת מוצרלה וקריספי בטטה ב-60 שקל; מגש מנות פתיחה - מגוון סלטים טריים ודגים ב-104 שקל; קערת מולים - עם רוטב ניגוב, מולים טריים, רוטב קארי צהוב, לחם שוב ב-72 שקל; מגוון נרחב של קוקטיילים ומנות אחרונות כגון עוגת פריז שמנת אפויה עם וקציפה מחיר ב-46 שקל; עוגת שוקולד מריר עם אניס ב-46 שקל.
קראו גם:
רוחה אבקסיס מנכ"לית עופר סנטר נוף הגליל: "מסעדת SEA BASS מהווה היום את אחת ממסעדות הדגים הגורמה שניתן למצוא בארץ, המביאה למטבח מידי יום דגים טריים מהים ומשלבת נוף עוצר נשימה שלא ניתן למצוא בישראל. אנו שמחים להמשיך ולחזק את קטגוריית הקולינריה של המתחם המציע את המסעדות ובתי הקפה הטובים בישראל".