על ציר הרחובות ביאליק וז'בוטינסקי ברמת גן, על גבול תל אביב, ניצב מגדל מגורים חדש ויוקרתי בן 23 קומות. עד לפני כשבע שנים היה זה מקום משכנו של קולנוע 'רמה המיתולוגי' שהוגדר כמבנה לשימור וקיר החזית שזור כחלק אינטגרלי מהמבנה החדש.
דירתו של מילשטיין ממוקמת בקומה ה-14 של הבניין ושיטחה 94 מ"ר ותכנונה החדש שונה לגמרי מזה שהוצא על ידי היזם. הוא החליט לוותר על אחד מהחדרים והפך אותה לדירת 3 חדרים כששטחו של זה הוקצה לטובת חלל ציבורי מרווח ואוורירי. חדר הרחצה המקורי גם הוא עבר מתיחת פנים רצינית וככלל, כל פינה ופינה מאופיינת בקו הדרמטי והייחודי של המעצב שמשכיל לשלב בתפיסת העיצוב אלמנטיים המשולים מזירת אופנת העילית.
המעצב אורון מילשטיין, בן 37, מזה כעשור במקצוע. למד תואר ראשון בעיצוב פנים, במסלול האקדמי של המכללה למנהל, ובימים אלה לומד הנדסאות אדריכלות. זוהי דירת קבלן ברמת גן, שעברה מהפך משמעותי. מעבר לממ"ד שזהו החדר ארונות, כל החללים השתנו לחלוטין. "אני עיצבתי ובניתי ובחרתי לסגנן את דירת חלומותיי ולממש את כל הפנטזיות העיצוביות שלי. התהליך היה כמובן אמוציונאלי, ולווה בהרבה לבטים קדימה-אחורה, עד ההגעה למוצר הסופי שטוב ונכון לי. כאשר אני מגיע ללקוחותיי ומבין את התפיסה והצרכים שלהם אני יודע לזקק בדיוק מה טוב עבורם, כאשר מדובר בבית הפרטי שלי, התהליך שונה וכמובן הרבה יותר אמוציונאלי", אומר אורון.
דלת הכניסה הלבנה מובילה היישר לאיזור הציבורי שכולל מטבח, סלון בהמשכו מרפסת ואיזור עבודה מתוכנן בקפידה, הכולל שלוש עמדות עבודה נוחות ופרקטיות, שמשמש כמשרדו של מילשטיין. שולחן הקוראים המהוקצע, שאורכו כחמישה מטרים וחצי, והארונות שחולקו למלבנים שווים בגודלם ובהם ממוסגרים מסכי המחשב מהווים פיצ'ר מרכזי בחלל.
קיר הנגרות, לצידו של שולחן האוכל, נושא דוגמא גיאומטרים בגוונים של לבן ואפור בשילוב משולשי מתכת אפורים שהתקין מילשטיין בעצמו. במישור הקיר נסתרות דלתות המובילות לשירותי האורחים ולסוויטת השינה של המעצב הכוללת חדר רחצה צמוד ולצידה הממ"ד שמשמש כחדר ארונות מרשים במיוחד.
מילשטיין השכיל לחצוץ בין הפרטי לציבורי מכיוון שהבית משמש גם כמשרד, כך שגם אם מגיעים לקוחות האיזור הפרטי נותר אינטימי ומוצנע.
ארונות המטבח הנמוכים מחופים אלומיניום והארונות הגבוהים מוסתרים בקיר הנגרות. במרכזו של החלל אי לבן וארוך עשוי קוריאן בו שילב מילשטיין את התנור והכיריים. בהמשכו הוא משמש כשולחן אוכל. כיסאות הבר המוזהבים ומנורה תואמת המשתלשת מהתקרה משלימים את הקונספט.
שתי הספות המקבילות בסלון רופדו עור מחורר ויובאו במיוחד מאיטליה. בינן שולחנות קפה עשויים זכוכית שחורה שמהווים קונטרסט מושלם לספריה הלבנה בה שולבו שלל ספרים ואקססוריז: דמויות עץ בדמותם של מעצב העל קארל לגרפלד, עורכת ווג המיתולוגית אנה וינטור ומעצבת האופנה קוקו שאנל, מגולפות בעבודת יד אומן ושמפניירה שעיצב מרסל וונדרס. חלקה השמאלי של הספריה נע על ציר ומסתיר מעברו השני את עמדת הכביסה. קיר היציאה למרפסת מכוסה וילון ומשמש כמצע לצילום פרחוני של הצלמת הבלגית איזבל מאנין. מבעד חלונות הויטרינה נשקפות רמת גן ותל אביב ובאופק חופי הים התיכון.
גב המיטה בחדר השינה עשוי מסגרת עץ אלון שחורה במרכזה ריפוד עור. שידות הצד עשויות תריסי זכוכית. חדר הרחצה, שחלקו פתוח, ניצב מול המיטה. מילשטיין ביקש לשוות לחלל תחושה של בית מלון בוטיקי ויוקרתי. קירות חדר הרחצה חופו שיש סטטוריו ובמרכזו שידה עם כיור קוריאן. לצידיו דלתות זכוכית חלבית: האחת מובילה למקלחון והשניה לתא השירותים.
חדר הארונות ממוקם בממ"ד שמזכיר במראהו חנויות בוטיק בבירות האופנה הבינלאומיות. צבעו השולט הוא שחור דרמטי. הרצפה חופת בפרקט בדוגמת פישבון וארון דלתות ההרמוניקה עשוי זכוכית ואלומניום- תפאורה שנותנת מקום של כבוד למעילים ולנעלי מעצבים כדוגמת איב סאן-לורן, טום פורד וגוצ'י. וילון כותנה מכסה את הקיר והחלון ומבטל לחלוטין את מראה הממ"ד המסורתי. כיסא בעיצובו של פיליפ סטארק חותם את נראות החלל ומשתלב היטב בנראותו הייחודית של הבית כולו.