רשת המסעדות העולמית KFC פתחה אתתמול (שני) את שערי המסעדה הראשונה שלה בישראל. המסעדה בנצרת היא הראשונה מבין עשרות מסעדות שעתידות להיפתח בכל רחבי הארץ בשנים הקרובות בהן יגישו את מנות הדגל המפורסמות של קולונל סנדרס המיתולוגי. התפריט בישראל ישמור על הטעם המקורי המבוסס על מתכון סודי של 11 תבלינים ומסורת ההכנה של המנות במסעדות הרשת ברחבי העולם. ביום הפתיחה נרשמו תורים ארוכים בכניסה למסעדה.
"לאחר שנתיים של למידת השוק הישראלי, שיחות עם שותפים, ספקים וסיורי שטח אינטנסיביים, אנחנו גאים להביא לישראל את המנות המדהימות שלנו שמוכנות טרי במקום וגורמות ללקוחותינו ללקק את האצבעות", אמר עומר זיידנר, מנכ''ל KFC בישראל. זיידנר הוסיף: "ישראלים רבים חיכו הרבה זמן למתכון המקורי של KFC שמוכן טרי במקום. נצרת היא עיר תוססת שמלאה בישראלים ותיירים מכל העולם, מה שהופך אותה ליעד מועדף של המותג, אנחנו מאוד גאים על פתיחת המסעדה הראשונה שלנו באחת הערים העתיקות בעולם. אנו נפתח את סניף הדגל של KFC בתל אביב בעתיד הקרוב".
ישראלים עכשיו יכולים ליהנות מאותו טעם מפורסם שמוגש בכל רחבי העולם, התפריט יכלול מגוון גדול מאוד של מנות, שבניהם יכללו הבאקט המפורסם בגרסה הקלאסית והחריפה, כמו גם שלל הבורגרים והראפים הפופולאריים. כל המנות של KFC יגיעו עם אופציה של מבחר משקאות מבית קוקה קולה, ספקית המשקאות של KFC בישראל.
מוכן טרי במקום
במסעדות KFC המנות מוכנות כל יום ביומו בצורה המסורתית של קולונל סנדרס. הטבחים של KFC משתמשים רק בעוף שמצופה באותו יום בצורה ידנית מאוד ספציפית ומדוקדקת. בתפריט המוצרים של KFC ישנה מנה לכל אדם. הבאקט המפורסם – המנה הקלאסית המאוד פופולארית לאכילת משפחה וחברים מתמלאת עם נתחי עוף פריכים, בייטס וסטריפס עסיסיים, רצועות פריכות או כנפיים חריפות. לחובבי פילה העוף ישנם גם אופציות שונות, בניהם רצועות פריכות עם לחם פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים. בורגרים שונים, ראפים מגוונים, צ'יפס וסלטים גם יהיו חלק מהתפריט כמובן.
על KFC
חברת KFC היא חברת בת של יאם! ברנדז (NYSE: YUM.), רשת מסעדות עוף בינלאומית עם היסטוריה בת עשרות שנים של הצלחה וחדשנות. הסיפור של KFC התחיל עם טבח אחד, קולונל הרלנד סנדרס אשר יצר את מתכון ה- finger likin’ good לפני מעל ל-75 שנה, וחרט אותו על אחורי דלת המטבח שלו. כיום אנו עדיין עובדים לפי אותה נוסחה מוצלחת שבה טבחים מקצועיים מצפים את העוף הטרי בצורה מסורתית ביותר מ-23,000 מסעדות ביותר מ-141 מדינות ברחבי העולם.