מרקטינו, מסעדת שוק איטלקית תוססת של השף אייל יונאי והמסעדן ניב קריספין, שוכנת ברמת ישי וצופה על הנוף הפסטורלי של שדות העמק.
המסעדה שנפתחה לפני מספר חודשים, הביאה בשורה קולינרית בזכות הטאפאס האיטלקי העונתי של השף אייל יונאי, היופי של המקום והשירות המקצועי והאדיב והיא הפכה למקום מפגש תוסס וטעים לתושבי האזור.
בימים אלה השיקו במרקטינו, גם תפריט בראנץ' המוגש בימי שישי. כיאה למסעדת שוק איטלקי- השפע הצבעוני והטעים המוגש לשולחן הופך את הבראנץ' של מרקטינו לאחד הטובים בסביבה. אייל יונאי בנה תפריט עם מנות מגוונות, צבעוניות, מבוססות על חומרי גלם טריים מהאזור, המביאות איתן את כל השפע החקלאי של אדמת העמק. והשפע המקומי מהים.
'פותחים שולחן' – תפריט הבראנץ' המוגש בימי שישי, הוא חוויה של ממש, המתחילה בקוקטייל של בוקר, לצד שולחן עמוס מנות חלוקה איטלקיות – מנות קטנות ובינוניות שמוגשות למרכז השולחן, ומנה אישית לכל סועד, קינוחים, סנגריה ושתייה חמה וצ'ייסרים שמחלק הצוות לעוד קריאות לחיים. והוא נאמן לקונפסט שקריספין ויונאי יצרו למרקטינו: לחלוק וליהנות ביחד מארוחה טובה ושמחה, ממש כמו שנהוג בטרטוריות המקומיות באיטליה.
בראנץ' פותחים שולחן. שישי 10.30-15.00, מלווה עם DJ ומוזיקה ישראלית.
אולי יעניין אתכם: