החורף הביא איתו מרבדים ירוקים בכל מקום שמשמחים את הלב ויכולים, לפחות באותה מידה, לשמח גם את הצלחת.
מי שיודע ללקט מוזמן להחליף את התרד שבמתכון בעלי סלק בר, חובזה, עולש, או כל שילוב אחר שאתם אוהבים.
פשטידת בצל ותרד טבעונית
מה צריך?
2 בצלים גדולים פרוסים לרצועות
חבילה גדולה של עלי תרד או עלים אחרים שטופים וקצוצים גס
100 גרם טופו מפורר
2 כפות קמח חומוס
כוס מים
כפית מלח
כפית כורכום
כפית אבקת קארי הודי
שמן זית
קראו גם:
מה עושים?
מחממים מחבת עם שמן זית
מטגנים את הבצל עד שמתחיל להיות שקוף
מוסיפים את התרד וממשיכים לטגן עד שמתרכך
בינתיים שמים בצנצנת או שייקר את קמח החומוס והמים ומערבבים היטב
מעבירים את תכולת המחבת לקערה
מוסיפים את בלילת החומוס, הטופו והתבלינים ומערבבים היטב
שופכים לתבנית
אופים כחצי שעה או עד שמתחיל להשחים מלמעלה
בתיאבון! ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים