מסעדת שף כשרה, על טהרת הבשר והדגים, נפתחה תחת השם "גסנוב" בקריון.
על הקולינרייה אחראי השף גסנוב, שהמנות שלו מושפעות מהמטבח הטורקי והוא מתמחה בנתחי בשר הנצלים על גחלים.
3 צפייה בגלריה
גסנוב הכשרה בקריון
גסנוב הכשרה בקריון
גסנוב הכשרה בקריון
(צילום: אריה גסנוב)
המסעדה החדשה, שבפתיחתה הושקעו 3 מיליון שקלים, משתרעת על שטח של כ-300 מ"ר וכוללת כ-100 מקומות ישיבה.
קראו גם:
התפריט של המסעדה מושפע מהתרבות העשירה של טורקיה.
בלב המסעדה ממקום מטבח פתוח בו ניצבים מעשנת בשר, מנגל טורקי וגריל עליו שיפודי בשר מסתובבים, בסמוך לאקווריום ענק של דגים.
על כל זה משקיף בר ישיבה מעוצב, שחושף את השפים במטבח ואת תהליך הכנת הבשר והדגים.
3 צפייה בגלריה
השראה טורקית. גסנוב בקריון
השראה טורקית. גסנוב בקריון
השראה טורקית. גסנוב בקריון
(צילום: מיכל מאי)
המסעדה מעוצבת בצבעים חמים תוך הקפדה על פרטים קטנים ויצירת אווירה משפחתית.
שף גסנוב מציע נתחים מבקר ישראלי המיושנים במסעדה בתהליך DRY AGE. הנתחים עשויים בגריל פחמים ארגנטינאי מיוחד המאפשר צלייה בטמפרטורות שונות.
3 צפייה בגלריה
גסנוב הכשרה בקריון
גסנוב הכשרה בקריון
גסנוב הכשרה בקריון
(צילום: אריה גסנוב)
בין המנות בתפריט: פטה כבד - 44 ₪, שקדי עגל: 58 ₪, קרפצ'יו פרימיום - 56 ₪, המבורגר - 56 ₪, נתחי כבש - 189 ₪, צלעות טלה - 149 ₪, סטייק אנטריקוט - 139 ₪, פילה לברק - 98 ₪.
"מסעדת השף "גסנוב", היא בשורה קולינרית לתושבי הקריות והצפון", אומר מנכ"ל הקריון, "היא משלימה לנו את תמהיל הבילוי והפנאי של לקוחותינו".