אני מתה על החושך שמשתרר במקרר אחרי שאני מסדרת את שלל הירקות מהארגז השבועי עד שהמקרר עמוס להתפקע וכבר לא רואים את האור.
תוך כדי סידור אני כבר מתחילה לרקום בראש רעיונות ושילובים.
סלט בחמישה צבעיםסלט בחמישה צבעים
סלט בחמישה צבעים
(צילום: ענת לשם)
השבוע סידור המקרר בכל השפע הקיצי הזה הוליד סלט נהדר בחמישה צבעים: צהוב, אדום, סגול, ירוק ולבן.
כל צבע יפה בפני עצמו, כל צבע תורם לטעם ולאיזון וגם לדחיסות התזונתית של המנה ולבריאות. ביחד הם הופכים לחגיגה טעימה ומזינה.

סלט בחמישה צבעים

אז מה צריך?
גרעינים מופרדים מארבעה קלחי תירס טרי (אם התירס בן יותר מיום או יומיים כדאי לאדות מעט קודם לכן)
20 עגבניות שרי חצויות
בצל סגול קטן קצוץ
1/2 צ'ילי ירוק קצוץ
1 ענף בצל ירוק גדול חתוך
1/2 חבילת כוסברה קצוצה
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
6 עלי בזיליקום קצוצים
שפע מיץ לימון
מלח
שמן זית
מה עושים?
מערבבים את כל המרכיבים יחד.
מחכים קצת שהטעמים יתערבבו וייספגו.
מערבבים שוב ומגישים.
לבריאות, ובריאות לכולנו!
ימים יפים!
ענת לשם, נטורופתית ND, תזונה במעגל החיים
חפשו אותי בפייסבוק