בתקופה שבה הימים מתמשכים, הופכים לשבועות ומתארכים לחודשים בלי אור בקצה המנהרה, הרעיון לקחת פסק זמן של שעה שמחה (Happy hour) ביום, יכול להכניס טוויסט נעים בעלילה - אפילו בימי הקורונה.
5 צפייה בגלריה
קוקטייל בבית
קוקטייל בבית
קוקטייל בבית
(צילום: shutterstock)
'הפי האוור', אותו מונח מהימים שבהם הברים היו פתוחים והמסעדות לא קרסו כמו מגדלי קלפים, זכור מפרקי הזמן של שעות אחר הצהריים המאוחרות במהלך השבוע, כשהציעו לנו הנחות על המשקאות האלכוהוליים.
אחד פלוס אחד על הקוקטיילים, 50 אחוז על הבירה השנייה, העיקר שנשתה ונרגיש הפי.
קראו גם:
כמו כל העולמות שנכנסו הביתה – העבודה, הלימודים, הבישולים, הסרטים ומה לא – גם את שמחת הבר, כנראה שאין ברירה – וצריך להביא אל הסלון.
לפחות בינתיים, עד שנחזור לשפיות ונפגוש ברמנים שמשקשקים משקאות על הבר.
איך מתחילים?
קבלו ארבעה מתכוני קוקטיילים להכנה ביתית מרשת המשקאות בנא:
5 צפייה בגלריה
קוקטייל נגרוני
קוקטייל נגרוני
קוקטייל נגרוני
(צילום: יח"צ)
קוקטייל נגרוני:
30 מ"ל ג'ין Le tribute
30 מ"ל קמפרי
30 מ"ל וורמוט אדום
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ומסננים לכוס לואו בול עם קרח.
ניתן גם לשלב סודה – מסננים לכוס היי בול עם קרח ומשלימים מזיגת סודה.
5 צפייה בגלריה
קוקטייל Oaxaca brunch
קוקטייל Oaxaca brunch
קוקטייל Oaxaca brunch
(צילום: יח"צ)
קוקטייל Oaxaca brunch:
50 מ"ל ג'ין מזקל Le tribute
30 מ"ל לימון
25 מ"ל וורמוט אדום
100 מ"ל סודה
פלפל קטן לקישוט
אופן ההכנה:
משקשקים את כל המרכיבים עם שתי פרוסות פלפל, מוזגים את הסודה ומעבירים לכוס הייבול.
5 צפייה בגלריה
קוקטייל Mountain Spirit
קוקטייל Mountain Spirit
קוקטייל Mountain Spirit
(צילום: יח"צ)
קוקטייל Mountain Spirit:
40 מ"ל ליקר טופקה
10 מ"ל ליקר פסיפלורה
15 מ"ל מיץ תפוזים
15 מ"ל מיץ אננס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ומסננים לכוס לואובול עם קרח.
5 צפייה בגלריה
קוקטייל מאי טאי
קוקטייל מאי טאי
קוקטייל מאי טאי
(צילום: יח"צ)
קוקטייל מאי טאי:
50 מ"ל רום DMF
25 מ"ל מיץ ליים
25 מ"ל סירופ שקדים
25 מ"ל מיץ אננס
אופן ההכנה: מערבבים את כל המרכיבים ומסננים לכוס יין עם קרח כתוש.
הסרטונים פתוחים לקהל הרחב וההכנה פשוטה.